Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tegnap küldtem valakinek egy...

Tegnap küldtem valakinek egy 6 megás fotót, és jött vissza egy email, hogy az óriáscsatolmány feltöltése sikeres volt. És, az elküldött leveleimnél nem a célszemély neve volt, hanem valami support. Eljut a kép a címzetthez?

Figyelt kérdés
Van -e dolgom nekem még ez ügyben, hogy a címzetthez eljusson a kép?
2016. júl. 5. 09:10
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

Ha mindent jól csináltál, akkor a címzett kapott egy e-mailt, amiben van egy link. Erre kattintva egy tárhelyről letöltheti a képet.

Egyetlen hibája ennek a módszernek, hogy csak meghatározott ideig (pár napig, max. egy hétig) él ez a link, utána már nem lesz elérhető.

2016. júl. 5. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ - igen, az szerepelt is abban az értesítésben, amit én magam kaptam a support vagymitől, hogy júli 11 -ig lesz letölthető, és max 20 letöltés lehet róla, ha jól emléx
2016. júl. 5. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
A mindent jól csináltálhoz : a szokásos módon küldtem egy emailt, kép melléklettel (nem is tudtam, hogy ennyi mega a kép - csak , amikor olvastam a supportos választ, akkor csodálkoztam rá. Ennyi a küldésről .... jól csináltam mindent(?)
2016. júl. 6. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!