Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most csak én vettem észre...

Most csak én vettem észre hogy torzít a youtube vagy másnál is van ez a probléma?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre hogy szinte tűélesek voltak a videók youtubon, ami 1080p 60 fpsbe ment.

Most nem rég rakattam össze egy gépet és egyáltalán nem néznek ki jól a videók kb olyan mintha 720p lenne de igazából full hd-t ír.

Most vagy nálam van baj, vagy azt vettem észre hogy amióta bejött a 4k azóta a full hds videókat torzítja a YT.

Ha felveszek egy videót OBs-el felteszem normálisan ki Rendereltem akkor a videó homályos lesz. Több embert megkérdeztem és nem tudják!

Nálatok is ilyen a videó minőség?

Asztali gépnél?

2017. júl. 3. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:

HD-t ír a 720p-re is menj rá a fogaskerékre és nézd meg, hogy mit ír.

Illetve ha valaki most töltött fel pár órája videót, akkor egy nap mire felkerül ténylegesen 1080p-be, addig a rosszabb felbontásban látod csak.

Keress régebbi 4K videót és azokon teszteld, illetve még egy dolog, hogy rossz a videó drivered, de ez csak tipp.

2017. júl. 3. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:

szia a fogaskeréknél full hd ir 1080p 60 fps

másnapra feltöltött vagy harmadnapra lévő videó is elmosódik!

Hogy érted hogy videó driverem?

ha az nvidia illesztőprogramjára gondolsz akkora legfrissebb van fenn.

2017. júl. 3. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!