Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Counter Strike: Global Offensi...

Titkos_Vok kérdése:

Counter Strike: Global Offensive Auto disconnect?!

Figyelt kérdés
(Versengő) akkor kb a felénél kidob. Nos, hogy ez kicsit érthetőbb legyen kifejtem jobban. Ha belépek egy MM be elkezdek játszani meg minden és egyszer csak befagy a játék és a jobb felső sarokban kiirja, hogy 25MP mulva kifog dobni. Ha kidob rámegyek a főmenüben az "Ujracsatlakozás" gombra nem dob vissza. CS:GO resi. Nem dob vissza. Semmi apszolúlt. Mindig ha elmegyek MM-ezni akkor elötte a "Helyi fájlok ellenőrzését" mindig megcsinálom és akkor is kidob (Inviteles internetem van) Valaki valami ötlet mit csináljak?

#CS:GO #kidob a csé #CS:GO Auto disconnect #Auto disconnect CS:GO
2017. júl. 2. 22:15
 1/3 anonim válasza:
Hali néha velem is van ilyen , de ritkán. Gyenge a neted ennyi.
2017. júl. 3. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a neted a kicsi, de erre kicsi az esély. A Valve szerverei az utóbbi időben sz@rakodnak, több embernél is előfordul ez a jelenség. (Persze ez lehet azért is, mert egy távoli szerverre dob be [pl. amerikai].)

Megoldás: hanyagold a szar MM-et, játsz inkább ESEA-t vagy PvPro-t stb....

2017. júl. 3. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm a válaszokat, amugy 64MB letöltès ès 30MB feltöltès a neten.. Amugy szoktam PVProzni de nyilván megjavult a netem ma 8 MM et toltam le.. Ès nem dobott ki.
2017. júl. 4. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!