Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steam kőzőségi piac rol...

Steam kőzőségi piac rol Paypalra kűldés?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a cím hűlyén van megfogalmazva de az a kérdésem hogy ha steaman eladok egy Cs go skint akkor a pénzt áttudom utalni paypalra bankártya nélkűl? És ugy tudok vásárolni pl.emag on??

#piac #Visa #Steam #Counter-Strike: Global Offensive #eMAG #cs-go skin #skin eladása #paypalrol emagra
2016. nov. 21. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A steam fiókodból nem vehetsz és utalhatsz vissza pénzt semmilyen külső számlára. Az egyedüli kivétel a vásárolt játékok visszakért pénze, és ez a piacra nem vonatkozik.

A Valve nem engedi hogy virtuális tárgyakon nyerészkedj és valódi pénzre váltsd, mert ezzel ők bevételtől esnek el. Illetve annyit enged, hogy az egyenlegeden gyűlő pénzt kizárólag náluk költhesd el az áruházban vagy a piacon.

2016. nov. 21. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha kőszi és esetleg g2a val?? Vagy bármivel?
2016. nov. 22. 05:14
 3/3 anonim válasza:
Én az opskins.com-on szoktam eladni a skinjeimet és onnan már lehet paypal-ra utalni. Persze nyilván kevesebbet kapsz így, hogy mindenki leveszi a hasznát.
2016. nov. 24. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!