Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wish-ről rendelt cuccról...

Wish-ről rendelt cuccról tudják a postán mi van a csomagba, ha kicsi?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy rá van-e írva ? Rejtve akarom átvenni hogy ne lássanak... nem lényeg miért :) szóval tudhatját mit rendeltem, ha Wish-ről van?

2017. jún. 29. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően fel van matricázva a csomag és legalább a jellege rá van írva a terméknek (kiegészítő, ruhanemű, elektronikus eszköz, játék, stb...), + darabszám, tömeg, ár. Akár a pontos nevet is ráírhatják ha nagyon precízek. A postást nem fogja érdekelni, ő a nevet és címet fogja nézni.
2017. jún. 29. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Őhm... és ha szexjáték ? :D köszi
2017. jún. 29. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre általánosan érvényes az első válasz. Akár azt is ráírhatják, hiszen az van benne. De megsúgom hogy a csomagodat előbb átnézik a vámon és ha felmerülne hogy meghaladja az áfahatárt akkor tételesen nyilatkoznod kell a NAV felé hogy mi van a csomagban konkrétan név szerint, hol vetted és mennyiért + számlamásolatot kell adnod.
2017. jún. 29. 20:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Haverom velem rendelt több vibrátort az én nevemre hogy elviszi a barátnőjének valami különleges ajándéknak, csak nem meri átvenni, meg hát én se, meg az a durva hogy rendelt hozzá még női fehérneműket... a nevemre :D ... De köszi szépen a válaszaidat. :)
2017. jún. 30. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azok a postások akikkel találkozhatsz az átvétel során nem tudhatják mi van a csomagban hacsak nincs ráírva (hogy 22cm-es dildó:)vagy nincs egy átlátszó zacskóban.

Ha egy hazai szexshopból rendelsz akkor is becsomagolva küldik nem csak a gyári csomagolásban és a feladónál sincs odaírva hogy Vénusz szexshop,csak a cím vagy postafiók.

Lehet hogy azok a postai rakodók akik a vámosok keze alá dolgoznak és kinyitják látják,de az sem biztos.

Amúgy meg miért ne rendelhetne egy férfi női fehérneműt a csajának,miért lenne ciki?

2017. jún. 30. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Hm... érdekes, na mindegy remélem nem égek be, igazából attól félek, azért is kérdeztem rá hogy láthatják-e :) Meg hát csak nem néznek rám úgy hogy, hát úgy furán hogy férfi létére miket rendel :D :)
2017. jún. 30. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
De hátha nem nekem lesz, azt meg nem tudhatják :D
2017. jún. 30. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában fekete kukás zsákba csomagolják vagy szürke vastag esetleg bélelt csomagolásba amiből még kitapintani sem lehet hogy mi a fene van benne. Én nekem volt pár olyan csomagom amire angolul rá volt írva a termék típus pl szerszám, meg egyszer rá volt írva a termék neve is. Én is rendeltem olyan ruhát ami itthon elég ciki lett volna ha kiderül, bár a szüleim nem bontogatják a csomagot és nem is tudnak igazán angolul meg őket nem nagyon érdekli mit rendeltem, maximum megkérdezik de nem erősködnek vele. Én rendeltem barátnőmnek egy szép fürdőruhát ajándékba, itthon se szóltam róla, ami nem volt titok csak eszembe sem jutott, amikor megjött és ott várt az asztalomon a csomag akkor anyám megkérdezte hogy mit rendeltem, és csak annyit mondtam hogy fogalmam sincs mi jött meg mert több terméket vártam. Aztán persze éreztem hogy puha az egész csomag, és rá volt írva hogy mi van benne de akkor valamiért el sem olvastam és anyám előtt bontottam ki, néztem mi az, és akkor ő meglátta, és eléggé elcsodálkozott hogy minek nekem női fürdőruha, aztán akkor mondtam hogy a barátnőmnek rendeltem meglepinek, mert tetszettek neki a hosszú ujjú fürdőruhák csak sajnálta rá a pénzt és külföldről meg nem mert rendelni, én meg gondoltam meglepem őt ezzel. Akkor már világossá vállt itthon hogy mi a helyzet így anyám már le is akadt a témáról, a barátnőm meg nagyon örült neki, és jóformán eddig 5 alkalommal mentünk strandra, végig azt viselte, le sem vette magáról egyik napon amikor hazajöttünk akkor is órákig rajta volt szinte.
2017. júl. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!