Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lassú/akadozik a videó/f...

Adam Valastro kérdése:

Miért lassú/akadozik a videó/film a YouTube on és az interneten?

Figyelt kérdés

Ez a probléma csak 1 napja van velem.

Bármit akarok nézni (film, videó) a YouTube-on vagy az interneten, az nagyon LASSAN megy ("+"laggol)

KÉRLEK segítsetek.

Mi lehet az oka?

(NEM AZ WIFI-m A SZAR)

2017. jún. 28. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:

Majdnem elfelejtettem.

Méghozzá HANG SINCSEN hozzá.

De az audió lejàtszó működik, és hangot is ad hozzá amikor zenét akarok hallgatni.

HELP ME PLS

2017. jún. 28. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Mérj egy internet sebességet a speedtest.net-en.

Próbáld meg másik böngészőből is a videókat. Ha másikban működik akkor a böngésződ hülyült meg... :D

2017. jún. 28. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:

A telefonomon (Galaxy J5) a YouTube már alapból rajta van. És így nem interneten keresztül vagyok rajta.

A böngészőm meg az alap ami rajta van a telefonon. (minek töltsek le másikat, ha csak a helyet foglalná)

De nem tudom mit tegyek.

2017. jún. 28. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy telefon... hát azt nem tudtam, azt hittem PC.

Indítsd újra a telót, ha nem lesz jó, akkor pedig telepítsd újra a Youtubet, ha nem lesz jó, töröld a gyorsítótárat, ha így se lesz jó, akkor nem tudom.. :S

2017. jún. 29. 03:45
 5/5 A kérdező kommentje:

CSAK újra kellet indítanom a telefonom és jó is :D

Köszönöm 😃

2017. jún. 29. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!