Lassú az internet! Mi lehet a gond?
Sajnos a legtöbb netszolgáltó "okosan" különszedte sávszélességet névelegesre és a garantáltra. Magyarul: egy kiskaput hagyott magának, hogy olyat adjon el neked, aminek a lehetőségével nem is rendelkezik.
10 megabit amúgy még bőven a garantált sávszélesség fölött van ennél a csomagnál.
20 megabitet amúgy egy matuzsálemi G -s routernek is bírnia kéne.
Volt valaha gyors? Mióta lassú?
Több számítógéppel vagy telefonnal/táblagéppel is ki tudjátok próbálni? Hátha csak az egyik gépen lassú és a többin elfogadható.
3#
Kábellel is próbáltam de nem lett sokkal gyorsabb csak 1.2mbit/s de volt,hogy még rosszabb lett mint volt sajnos!!
4#
A böngészés nagyon gyors!Csak néha a videókkal van baj,viszont a letöltéssel mindíg!Azt hogy mióta ilyen lassú azt nem tudom mivel tavaly vettünk laptopot és akkor vettem észre,hogy ha letöltök akkor nagyon lassú!Telefonokkal viszonylag gyors...de néha nem akar semmit se betölteni...
Másik számítógéppel nem próbáltuk!
2telefonnal és 2tablettel próbáltuk és ott is ugyan ez a helyzet a böngészés szuper(általában)de a videók néha megakadnak(az esti órákban)a letöltés elfogadható mivel ha le is töltünk akkor az úgy is a google playen töltünk ott meg nem töltök gigabájtokat mint laptoppal....
Akkor külön nincs modem, és a telefonkábel egyből a router-be megy?
1Mbit-re hivatkozva sűrűn hívogatnám a hibabejelentőjüket. Előbb-utóbb megunják a szerelők és tényleg utánajárnak...
4#igen de vannak ilyen átalakítók és úgy megy a routerbe
Modem nincs
5#nem szoktam,nem használom a CCleanert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!