Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez KB Mennyire számít Jó...

Ez KB Mennyire számít Jó Sávszélességnek?

Figyelt kérdés

Itt a kép a Speedtestről:

[link]

2017. jún. 26. 19:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kérlek mesélj még erről a TILOS! dologról, vagy esetleg küldj egy Linket ahol erről írnak pontosabb dolgokat!

Erről még nem is tudtam. Köszönöm szépen, most már tudom!

2017. jún. 26. 22:22
 12/14 Hominida ***** válasza:

Másfél MBps egyáltalán nem egy akkora mutatvány. Mindemellett a sávszélességekre nedvesedni elég haszontalan, ha a sebesség ritkán éri el a sávszélességet. A letöltések általában nem az internet legszélesebb útján jönnek el hozzánk.

A szerver üzemeltetéséről és a megengedett terhelési módokról a szolgáltatód ÁSZF-je ír.

2017. jún. 26. 22:50
 13/14 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Kérlek mesélj még erről a TILOS! dologról, vagy esetleg küldj egy Linket ahol erről írnak pontosabb dolgokat! "

Általában a szolgáltató ÁSZF tartalmazza ezt, de szerintem emiatt még senkinél sem bontottak még szerződést. Mint ahogy torrentezni, abból is az illegális anyagok visszaosztását tilos lenne csinálni, és ez alapján az ország felének szerződése felbontható lenne :)

2017. jún. 27. 06:33
 14/14 Hominida ***** válasza:
A torrentezés szerzi jogot sértő tevékenység, amiről a szolgáltató elvileg nem is tudhatna, hiszen ő nem vizsgálgathatja, hogy mit és kitől töltesz le. A hálózat megterhelése és egyszerre sok felhasználó kiszolgálása viszont már az ő szabályozásuk alatt áll, amiért talán még felszólítás nélkül is megszüntetheti a szerződést.
2017. jún. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!