Cikinek számít ha a mai világba nem szoktam képet felölteni telóról facebookra?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 10:25
1/4 anonim válasza:
Elhanyagolható. Eltörpül a helyesírásod mellett, így senkinek se tűnik fel.
2/4 anonim válasza:
Olyan drámai helyesírási hiba azért nincsen. :) Lemaradt egy vessző, meg egy n betű. Meg a Facebook az nagy f betű.
Amúgy nem ciki, én sem töltök fel képet Facebookra telefonról. Sőt, van rólam egy profilkép kirakva és kész, ennyi legyen elég a nagyérdeműnek.
3/4 anonim válasza:
Ha neked nem fontos, az összes ismerősödnek pedig annyira, hogy megfogalmazódott benned ez a kérsés, akkor talán nem hozzád való emberekkel barátkozol.
Amúgy semmi nincs benne, én kb egy éve semmit nem posztoltam facebookra, mégsem érzem, hogy gáz lenne.
4/4 Szirty válasza:
Az ellenkezője számít annak. Amikor még azt is posztolják amikor xarni mennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!