Nálam lassul csak le állandóan az Opera böngészö?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:50
1/11 anonim válasza:
jah én most is operába vok és nekem eddig az egyik leggyorsabb
2/11 anonim válasza:
ugy értem nekem nemlassul ... sajnállak =(
3/11 anonim válasza:
Nekem másfél hétig szórakozott a Mozilla Firefox, állandóan lefagyott, összeomlott, állandóan megszakadt a netkapcsolat. Hiába telepítettem újra, a helyzet nem változott. Aztán úgy döntöttem, amíg ki nem javítják a hibát (valószínűleg adathalász-szűrő, vagy kiegészítő, esetleg bővítmény hiba lehet), addig nem kell. A Google Chrome-mal egészen jó a böngészés. Töltsd le, telepítsd és ezt használd, még hasonlít is az Operára. És nem OMLOSZ, nem lassú, kiváló.
5/11 anonim válasza:
Én évek óta Firefoxot használok.Soha semmilyen problémám nem volt vele.Ez a szoftver nőtt eddig a legjobban hozzám az összes általam használt közül.
6/11 anonim válasza:
Valami komolyabb biztonsági hiba lehet benne, eddig nekem is jó volt, most már nem alapértelmezett, de letiltani nem tudom, mert kell a levelezőhöz. Előbb javítsák ki a hibát Mozilláék.
7/11 anonim válasza:
Mozilla fagyos,összeomlik sokszor,és lassú is..
Operázom én is,és nekem sem lassult le soha :)
8/11 anonim válasza:
Van, akinek négy böngészője is van, az nem baj.
9/11 anonim válasza:
Igen. Nálam sose lassú az Opera. Ha Firefoxot használsz vedd figyelelmbe:
1. lassan kapcsol be.
2.
10/11 anonim válasza:
Igen. Nálam sose lassú az Opera. Ha Firefoxot használsz vedd figyelelmbe:
1. lassan kapcsol be.
2.nálam rengetegszer nem válaszol(t)
3. a Firefox már fut de nem válaszol című hiba.
4.Opera a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!