Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nagy a pingem?

GamerKrisz kérdése:

Miért nagy a pingem?

Figyelt kérdés
Upc internetünk van win 10-et használok de csak külömböző oldalakon nagy pl twitch.tv faceit.com esea.com steampowered.com speedtest.net meg még van 1 pár és ezekez alig alig tölti be de nem tudom miért már próbáltam visszaálítani a routert is de az se segített letöltöttem ezt a programot is:tcp optimizer de az se segítet próbáltam benne a legoptimálisabban is meg a windows deflauton is de ezek se segítetek a upc-nél a trio L csomogban vagyunk a válaszokat előre is köszönöm UI:elnézést a helyesírási hibák miatt!

2017. jún. 25. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Win + R

írd be: cmd

Nyomj entert, bejön egy fekete ablak

írd be: ping 8.8.8.8

Végeredményt meg copy-d ide

2017. jún. 25. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:

vagy inkább írd be:

ping www.google.hu

Ez valamennyivel reálisabb

2017. jún. 25. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:

tudom néztem a googelt csak a 25 30 közzöt pingel ezelőtt ezzel próbálkoztam de a többi mind magas

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Request timed out.

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=822ms TTL=59

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=512ms TTL=59

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=552ms TTL=59

Ping statistics for 8.8.8.8:

Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 512ms, Maximum = 822ms, Average = 628ms

2017. jún. 25. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:

1. Optimizer hülyeségekkel ne próbálkozz, csak keresztbe tehet

2. Sokfajta probléma lehet.

-Windowsban van a probléma: cmd.exe-ben ezz próbáld ki (utána újraindítás):

netsh winsock reset

Próbáld ki telefonról is. Ha ott normális a ping (<50ms), akkor a Windows-zal lesz a baj. Ha nem, akkor más a gond.

-Reseteld a routeredet, ez is gyakran okozhat ilyet.

-Ha hardveres a probléma (pl. rossz valami útközben a modemig), a UPC-t kell kihívni, és kimérik, cserélik amit kell.

2017. jún. 25. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a cmd-s parancsal sikerült
2017. jún. 25. 20:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Most megint felugrott :(
2017. jún. 25. 20:11
 7/11 A kérdező kommentje:
reseteltem már a gépet is meg a router is de 1-ik se jött be telefonon se jó ott se tölt be mindent lehet hogy a vindows al van a baj?
2017. jún. 25. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy nem vagy e botnet tagja úgy, hogy csinálsz víruskeresést. Ha nincs bekapcsolva a gép, úgy se jó telefonon? A telefon mennyit mér ping/letöltés/feltöltésre speedtest alkalmazásban? Ha a gép nem kábellel van kötve akkor kábellel is érdemes megnézni. Feladatkezelőben is meg lehet nézni hálózathasználat szerint rendezve hogy használ-e valami (pl. torrent, Windows Update) sok sávszélességet.

Ha gépen se jó, és a telefonon akkor se jó ha semmi más nem csatlakozik a netre, akkor resetelném a modemet és beállítanám újra, ha nem jó akkor hívnám a UPC-t.

(egyébként arra is volt már példa, nem is kevésszer, hogy a szolgáltatótól kapott modemet fertőzte meg valami, pl. Mirai botnet)

2017. jún. 25. 21:35
 9/11 A kérdező kommentje:
a gép kábellel van odakötve a viruskeresés valamiért nem indul el mert valami hibakódot ír ki próbáltam futtatni rendszergazda módban is de úgyse jó többször újra is indittotam a gépet de semmi , a telefonom nem tölti le az alkalmazást és úgy se tölti be se a steam-et se a twitch-et hogy a gép ki van kapcsolva, és a gép sem nyitja meg a speedtest.net-et
2017. jún. 26. 16:35
 10/11 A kérdező kommentje:
meg az előzőbe azt elfelejtettem írni hogy már reseteltem a modemet meg vissza is állítotam gyárira és nem működik
2017. jún. 26. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!