Ha törlöm magam facebookról, a levelezésekkel mi lesz?
A kimenő levelek törlődni fognak? Esetleg nem lesz látható mellettük a nevem? Fel akarnak régi beszélgetéseket ellenem használni, ezért érdekel a dolog - nem szerelem/pasi/nő ügy.
Köszönöm!
Esetleg, ha tiltok mindenkit?
1. - azt sem tudod, miről van szó.
2. - én is így vagyok vele, de a szóban forgó beszélgetések nem maiak, a legfiatalabb is 5 éves. De ezt szomorúan hallom, azért köszönöm!
De abból, hogy facebook üzenetekről van szó, miért kell azonnal egy idióta tinire asszociálni, aki félti a barátok között, esetleg társaságon belül betöltött státuszát?
Attól, hogy facebook, nem kell egyből lekezelően viselkedni.
Semmi nem fog változni az üzeneteknél, egyedül nem lesz nevedre kattintva megnyitható a profilod, mert ugye nincs mit megnyitni ha törlöd azt.
Nem fog semmit használni a tiltás, ismerős törlés, profilod felfüggesztése vagy törlése sem, törődj bele. Soha nem mondunk/írunk/küldünk olyan dolgot egy másik személynek amit később ellenünk felhasználhat. Ha ez eddig nem volt evidens, most megtanulod.
Ezen kívül akármit csinálhatsz a profiloddal, mert ha valaki képernyőképet és biztonsági másolatot is csinált a levelezésről, a te profilműveleted nem fog semmilyen hatással lenni rá. Még ha el is éred hogy eltűnjön az üzeneted (de ugye az nem fog), akkor is a képernyőkép teljes bizonyító erejű.
Szia!
Először: a képernyőkép mentés nem bizonyító erejű. Egy rossz minőségű kamerafelvétel sem. Egy képernyőképet egy 12 éves simán megcsinál paintben. Ez hülyeség. Viszont a biztonsági másolat nem. Ha olyat csinált, akkor ott megmarad minden.
Másodszor: ha törlöd a profilod, az üzenetek megmaradnak amiket elküldtél, viszont nem a neved lesz mellettük, hanem az, hogy "Facebook-felhasználó", és egy üres ikon.
Harmadszor: 5 éves dolgokkal nem foglalkozik senki. Se rendőrség, se bíróság, senki, ha ez azóta valamilyen más formában nem folytatódott. Legjobb tudomásom szerint. Persze kivéve, ha megöltél valakit, vagy tudomásod van lezáratlan bűncselekményről.
Ha azt írtad valakinek 5 éve, hogy megvered, abból nem lesz semmi.
A fentieket legjobb tudomásom szerint írtam, érintőlegesen jártas vagyok a témában.
Köszönöm szépen!
Nem öltem meg senkit:) de sajnos 5 év távlatában is releváns a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!