Ki milyen funkciókat hiányol a Facebookról?
Figyelt kérdés
Illetve arra is kíváncsi vagyok, hogyha van már olyan, de valami nem tetszik benne, akkor mi az?2017. máj. 23. 19:00
1/5 anonim válasza:
a DEL gombot amivel ezt az egész szar facebookot törölni lehet az internetről
2/5 anonim válasza:
nekik van egy kérdőívük pont ilyen kérdésekkel. mindenkinek jobb lenne, ha oda írogatnál.
3/5 anonim válasza:
A jól működés funkciót. Egy bughalmaz szar az egész. ~2 éve mikor még nem volt szét extrázva tök jó volt. Most ha küldenek egy videót, kész szenvedés megnyitni. Előbb megnyitja majd lefagy majd átvált valami más lejátszóra aminek fekete a háttere. És még sok nyalánkság.
4/5 anonim válasza:
Leginkább #1 és Ipor válaszát "adom" a 3. problémájával még nem találkoztam.
Ha ilyet nem csinálnak bele akkor nekem bőven elég az hogy, mutassa normálisan hogy mikor vagy fönt ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én nem a Facebooknak dolgozom, így nézegethetném a kérdőívüket. :D
Mások véleményét is szívesen várom!
2017. máj. 23. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!