Mért nem indul a böngészőm?
Linux mint quiana 17.1 cinammon disztro van a gépemen.
A google chrom-ot nem támogatja! A sima Firefox, ami alapból a telepítés után rajta van a gépen, nem valami jó verzio. Szinte minden oldalnál kidobja, hogy frissítsem a böngészőm, van olyan oldal, amit meg sem enged nyitni, a flash pocsék benne, facen pl. élő videót nem tudok nézni. A youtube-on is állandóan szerencsétlenkedik. Jó nem baj gondoltam felrakok egy chromiumot. Fel is telepítettem, csak az a bibi, hogy nem enged fel a netre, mert internet no privacy és nem tudom, hogy miért?? Csak egyetlen dolgot szeretnék ettől az op redszertől, hogy stabilan működjön a net semmi más! Hogyan telepíthetném a chromiumot úgy, hogy ne írja ki nekekm, hogy no privacy? Vagy, hogy biztonságos legyen a kapcsolatom chromium alatt?
Én nem szeretnék firefoxot használni.
A chromiumot, vagy a google chrom-ot szeretném.
Tudom azokban alapból benne van a flash, de az alap firefox, ami a gépemen jelenleg van teljesen elvault verzio. Ezért szeretnék egy chromiumot a gépemre, de hiába települ fel kiírja, hogy "internet no pricacy" és ennyi, nincs net csak nem tudom mért.
kiírja, hogy internet there is no internet connection.
De az alap mozilla az a szar, ami alapból a gépre került azt meg elindítja a netet, akkor a chromium miért nem?
Próbáltam egy újabb firefoxot feltelepíteni, fel is tette, csak ugyanez a szöveg, vagy internet no privacy, vagy there is no internet. A telpüléssel nincs baj, ott van a chromium is, csak nem indítja el a netet. Csak is kizárólag az alap elavult firefox indul, amit az op rendszer tett hozzá nekem.
Hogyan telepítetted a Chrome-ot? Ugye, nem letöltötted az exe-t... Amúgy telepítés után minden nem rolling disztrót illik frissíteni, esetedben egy
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
sor megoldja, a flashre pedig a
sudo apt-get install flashplayer
lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!