Miért indul el a böngészőm autómatikusan?
Egyik napról a másikra meghülyült a gépem.
Elkezdett olyat csinálni,hogy autómatikusan megnyitja a böngészőmet és azon belűl rengeteg fület!!! Semmi programot nem tettem fel,már futtattam vírusírtást,újratettem a gépemet és ugyan azt csinálja.. Még el sem indult a gép és már 25 böngésző meg van nyitva. Semmit nem tudok csinálni rajta.. Valaki valami ötlet?
Vírusra tippelek.
Melyik böngésző ez?
Másikkal is ezt csinálja?
Melyik vírusírtót használtad?
Próbálj ki több víruskeresőt.
Comodo Internet Security
Bitdefender
Mindegyik böngészővel ezt csinálja (Opera,Chrome,Firefox,Spark) Sőt!! Ha újrateszem a gépemet még el sem jutok odaáig,hogy beírja először a wifi jelszót,már az Explorer megnyitódik vagy 20x ...
Ha totálisan újrateszem a gépem,elvileg vírus nincs rajta. Több vírusírtót megnéztem tegnap de ugyan úgy szívat..
Komolyan semmit nem állítottam el,gépekhez nem vagyok zöldfülű.Azóta csinálja ezt mióta nézegettem a google térképet,mert kerestem rajta egy útvonalat,az elött semmi...
Fogalmam sincs ,hogy mi lehet.. ilyennel 20 év alatt nem találkoztam.
1-2 választ várok még hátha sikerül megoldani,ha nem akkor tőlem okosabb emberhez viszem.Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!
Maga a Windows telepítő is lehet vírusos.
Kérj kölcsön valakitől egy másik lemezt és azt telepítsd fel.
vagy valamelyik driver...........
Én egyszer már jártam így.......
Vettem egy TP-Link hálózati kártyát és a driver-e vírusos volt.Meghülyült a rendszert.
Kemény mi? :D
Feltelepítése előtt a rendszer figyelmeztetett is,hogy ismeretlen gyártótól származik ez a szoftver és nem biztos,hogy megbízható.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!