Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért indul el a böngészőm...

Miért indul el a böngészőm autómatikusan?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra meghülyült a gépem.

Elkezdett olyat csinálni,hogy autómatikusan megnyitja a böngészőmet és azon belűl rengeteg fület!!! Semmi programot nem tettem fel,már futtattam vírusírtást,újratettem a gépemet és ugyan azt csinálja.. Még el sem indult a gép és már 25 böngésző meg van nyitva. Semmit nem tudok csinálni rajta.. Valaki valami ötlet?

2015. márc. 6. 20:16
 1/5 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Vírusra tippelek.

Melyik böngésző ez?

Másikkal is ezt csinálja?

Melyik vírusírtót használtad?

Próbálj ki több víruskeresőt.

Comodo Internet Security

Bitdefender

2015. márc. 6. 20:19
 2/5 anonim válasza:
Szerintem (de csak ha tényleg nem állítottál rajta semmit) nézesd meg szakemberrel.(mert azért egyik napról a másikra a gép "meghülyül" az nem igazán normális)
2015. márc. 6. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindegyik böngészővel ezt csinálja (Opera,Chrome,Firefox,Spark) Sőt!! Ha újrateszem a gépemet még el sem jutok odaáig,hogy beírja először a wifi jelszót,már az Explorer megnyitódik vagy 20x ...

Ha totálisan újrateszem a gépem,elvileg vírus nincs rajta. Több vírusírtót megnéztem tegnap de ugyan úgy szívat..

Komolyan semmit nem állítottam el,gépekhez nem vagyok zöldfülű.Azóta csinálja ezt mióta nézegettem a google térképet,mert kerestem rajta egy útvonalat,az elött semmi...

Fogalmam sincs ,hogy mi lehet.. ilyennel 20 év alatt nem találkoztam.

1-2 választ várok még hátha sikerül megoldani,ha nem akkor tőlem okosabb emberhez viszem.Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!

2015. márc. 7. 07:47
 4/5 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Maga a Windows telepítő is lehet vírusos.

Kérj kölcsön valakitől egy másik lemezt és azt telepítsd fel.

2015. márc. 7. 12:21
 5/5 Dj.N4tk0 ***** válasza:

vagy valamelyik driver...........

Én egyszer már jártam így.......

Vettem egy TP-Link hálózati kártyát és a driver-e vírusos volt.Meghülyült a rendszert.

Kemény mi? :D

Feltelepítése előtt a rendszer figyelmeztetett is,hogy ismeretlen gyártótól származik ez a szoftver és nem biztos,hogy megbízható.............

2015. márc. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!