Hordozható korlátlan internet + router?
Sziasztok!
Néztem a telenornak van egy olyan szolgáltatása, ami korlátlan internetet biztosít, egy hátulütője van: a szabályzatukban azt írják, hogy olyan eszközbe kell helyezni a SIM kártyát, ami tud hangot illetve üzenetet közvetíteni. Ilyet egy mobil router sajnos nem tud. Én arra vagyok kíváncsi, hogy van e bármilyen ilyen szolgáltató, akiknél mobil (akkumulátoros) ilyen routerbe lehet rakni egy SIM kártyát, és az pedig mobilnet hotspotként viselkedik? Nyárra kellene nekem, de nem kötök oda szolgáltatást, ahova mennék, 1 hónapra. :) bármi ötlet?
"a szabályzatukban azt írják, hogy olyan eszközbe kell helyezni a SIM kártyát, ami tud hangot illetve üzenetet közvetíteni. Ilyet egy mobil router sajnos nem tud. "
Tipp: havi 1db hívást kell indítani. Havonta 1x kiveszed a routerből a kártyát, belerakod a telefonodba (vagy veszel egy 2000Ft-os szar telefont), és indítasz 1 hívást.
Egyébként ha minden igaz a UPC-nél szintén "korlátlan" a mobilnet, viszont nem teljes sebességű, hanem attól függ, mennyit fizetsz.
Egy hónapra viszont egyik sem megoldás, mivel mindkettőnek 24 hónapos (2 éves) hűségnyilatkozat a feltétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!