Korlatlan gyors internet telefonra?
Nincs.
Mobilnetet vehetsz
Igazából édesmind1, mivel egy sim kártyát adnak, amit mind1, hogy hol használsz, hogy telefonban vagy wifi stick-ben.
Vedd úgy hogy 1 órányi youtube video HD minőségben kb 1GB-ot fogyaszt
itt egy lista amit találtam neked, idemásolom. 1 órára vonatkoznak az adatok
240p ~ 150 MB
360p ~ 250 MB
480p ~ 400 MB
720p ~ 800-900 MB
1080p ~ 1.2 -1.4 GB
itt pedig valaki 1 percre mérte le.
240p - 1.23 mb
360p - 2.91 mb
480p - 5.50 mb
720p - 8.57 mb
1080p - 15.96 mb
Lényegében vedd úgy hogy 1GB egyenlő 1 órányi HD videóval.
Itt rajtad áll, hogy 4, 10, vagy 30GB-ot veszel.
Vannak az úgynevezett "korlátlan" tematikus adatopciók, amelyek azt jelentik, hogy fix összegért az adott "témában" a netet ingyen használhatod
Lehet nézelődni.
Éjszakára azért adnak korlátlan mobilnetet, mivel éjszaka a 10.000.000 emberből (most mondok egy számot) csak 200.000 használja összesen a mobilnetet, amiből a telekomhoz tartozik vagy 40.000 ember, de szerintem még így is sokat mondtam.
Lényeg hogy éjjel nem terhelt a mobilhálózat úgy mint nappal.
"Miért nincsen korlátlan mobilnet 2017-ben?????"
Telenornál volt ügyfelek napja, vagyis mindenki korlátlanul mobilnetezhetett. Tudod mennyi volt a letöltési sebesség?
Városban 10 Mbit/s falun 3-4 Mbit/s.
Egyébként pedig amikor rendes nap van, tehát annak van mobilnete aki fizet érte akkor pedig 140 Mbit/s a városban és falun pedig lazán van 80 Mbit/s is.
Nyíregyházán és már sok másik helyen egy ideje elérhető a 300 Mbit/s-es sebesség mi ebből városban kapunk 280 Mbit/s-t, falun 220 Mbit/s-t.
Érted mit akarok mondani?
Alapból jön 200 Mbit/s-el általánosságban, és amikor mindenki rajta lóg ha megvolt 10 Mbit/s akkor nagyon császár voltál, mivel egyébként 6-7, valun pedig még jobban belassult.
És azért mert mindenki" Na van ingyenes mobilnet, a busz pedig még 30 perc múlva ér ide, nézzünk meg egy HD / FHD videót a youtube-n" És ha 1.000.000 ember (most csak mondtam egy számot), így gondolkodik, akkor bizony eléggé oda tud csapni a mobilhálózatnak.
VÉleményem szerint:
Nem adatjegyeket kellene osztani, hanem sebességet.
Ha folyamatos FHD videót akarsz nézni 10 Mbit/s-re van durván szükséged. A 10 Mbit/s-es letöltést egy 5-6 éves telefon is tudja. Mert ha belegondolsz az elég mindenre ami telón kell. Tudsz videózni kényelmesen vele, torrentezni meg nem azzal fogsz... :) Akinek meg gyorsabb net kellene az venne 100 Mbit/s sávszéllt, havi 8000-ért... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!