Osvalda Gábor kérdése:
Miért nem tudom megnyitni az nCore oldalát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy meghívót ismerősömtől amiről regisztráltam is sikeresen, minden jó be is léptem és töltöttem is le egy játékot. Aztán kilett kapcsolva a gép és most nem nyitja meg az oldalt! A telefonomon se nyitja meg DE Mobilinternetről pedig megnyitja!#Ez rossz
2017. jún. 6. 07:08
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs, meg kell hogy nyissa! sztem akkor per pill nem volt elérhető az oldal, ha jó a belépési azonosító akkor be kell tudni lépned!
Ha a játékot leszedted akkor a kliensbe is látod hogy a trekker aktív-e? Ha nem akkor egyértelmű mi van, ha meg igen akkor nyugi van mert ép seedeled.
2/4 guti73 válasza:
Lehet hogy rosszul seedeltél, és az IP címedet letiltották!A mobilneted meg más IP címről fut!
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Az a kérdésem, hogy a proxy-t hogy állítsam be, meg ír ilyen címet hogy töltsem ki de oda sem tudom hogy mit írjak!
2017. jún. 6. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!