Wifi router beállító panelje nem jön be a böngészőben. Mi a teendő? Bővebben lenn.
"Milyen routert mihez akarsz beállítani? Mit hova dugtál?"
A kérdés alatt leírtam. Nem nyúltam a kábelekhez, csak a routert cseréltem ki, és ugyan úgy kötöttem be. Wifi routerre szeretném lecserélni a "sima" routerem, ennyi. A típusa egyébként TP link WR940. Mindez szépen meg is történt, az egyik gépen működik, a másikon nem, még csak be sem hozza az IP címes panelt.
"A kérdés alatt leírtam."
Szinte semmi lényegeset nem írtál le a kérdésben.
Szerinted abból hogy "nem nyúltam a kábelekhez" és abból hogy "ugyan úgy kötöttem be" honnan tudja bárki hogyan van pontosan összeállítva?
"honnan tudja bárki hogyan van pontosan összeállítva?"
A kérdés szempontjából szerintem irreleváns, mivel az egyik (régi) routerrel működik mindkét asztali gépen a net, a másik (új, wifis) routerrel csak az egyik. A kábelezés ugyan az, és ugyan úgy van bekötve. Ha a kábelezés lenne a probléma, akkor egyik routerrel sem menne a net, nem? Vagy a wifis routert máshogy kell bekötni? Javíts ki, ha tévedek. Nem értek hozzá, azért is kérdeztem itt. A routerbe egyébként 3db kábel megy: 2db ethernet (sárga csatlakozóba), és 1db internet (kék csatlakozóba). + a tápegység.
"Ha a kábelezés lenne a probléma"
Nem írtam olyat hogy a kábelezés a probléma. De ahhoz hogy beállítással kapcsolatos tanácsokat kapj nem árt ismerni mit mivel hogyan dugtál össze. És az nem infó ez esetben hogy "ugyanúgy".
De mind1, nem vitatkozok veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!