Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 651-es hibával kapcsolatban...

Linds kérdése:

651-es hibával kapcsolatban illetve ha a router wan portja nem világít, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Pár napja már nincsen internetem, mindig a 651-es hibát dobja ki. Mindent próbáltam már, kihúztam kábeleket és visszadugtam, reseteltem, a tp-link oldalán beállítottam a dolgokat, a router telepítő cd-jét felraktam de már ott is az első lépésnél gond volt, azt írta h a wan kapcsolat nem érzékelhető, de ez igaz is mert a wan portnál nem villog, csak a systemnél, powernél és az egyik lan portnál. Nincs kihúzódva semmi, de mégsem világít a wan port. A szolgáltatóm digi, felhívtam őket, de azt mondták h elvileg nincs gond a szolgáltatással illetve hogy vagy a routerrel vagy a géppel van gond. A routerem tp-link r460, vezetékes. Albérletben használom ezt az internetmegosztót viszont jelenleg csak egyedül vagyok bent és nem tudom h a gépemmel van-e gond vagy maga a routerrel. Remélem tud valaki segíteni, mert teljesen tanácstalan vagyok. Nem szívesen fizetek olyan szolgáltatásért ami nem is működik.

2015. aug. 18. 19:00
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Hogy van neked 651 -es hibád, mikor az Windows -os PPPoE kapcsolatnál jelentkezik? Tudni illik a ha routered van azzal kell csatlakozni, és nem a Windows -al.

A Router nélkül van internet?

2015. aug. 18. 19:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Routerrel csatlakozom rá pedig, PPPoE kapcsolattal, mert felhasználót és jelszavat is meg kell adnom.

Router nélkül sincs internet.

2015. aug. 18. 21:11
 3/3 P.O.C. ***** válasza:
Ha router nélkül sincs net, akkor mégis a DIGI a hunyó.
2015. aug. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!