Tudnátok sorolni nekem egy pár megbízható böngészőt?
Mármint az alap böngészőkön kívül: chrome, firefox, opera, Explorer és a Safari úgy vettem észre megszűnt + találtam még egy Comodó Dragon nevűt.
találtam ilyen oldalakat is ahol egy csomó böngészőt láthatok de úgy olvastam fórumon hogy nem mindegyikben lehet megbízni
Mi az, hogy "nem lehet megbízni bennük"? Lenyúlják a barátnődet, elszedik a pénzedet, vagy mi?
A legmegbízhatóbbak a nagy nevek, nem pedig a garázsban összetákolt hobbiprojectek. De mindegyik csak annyira biztonságos, amennyire a felhasználó józan esze lehetővé teszi.
Köszönöm a válszod
valaki a más aki tud is válaszolni?
egyetértek az #1-vel. A legnagyobbak a legbiztonságosabbak, mert őket millió szempár követi napmintnap. A kicsi garázsprojectekbe meg azt raknak bele az ázsiaiak, amit nem szégyellnek.
Egyébként a nagyoknak (firefox, chrome) publikus a forrásuk, szóval igen megbízható. Ha nagyon parázol, magadnak is build-elheted, miután átolvastad a forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!