Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan megbízható, jól...

Létezik olyan megbízható, jól működő program, ami kiírja, hogy ki látogatta meg a Facebook-profilomat?

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. máj. 2. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a facebook ezt az informaciot nem adja ki harmadik felnek, nem. Barki barmit allit, ami ennek ellentmond, hazudik, es valoszinuleg virust/trojait akar telepiteni a gepedre, jobb esetben csak spam-forrasnak akarja hasznalni a facebook fiokodat.
2017. máj. 3. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Létezik: grep.

Belegrep-elsz a logokba a szervereken a saját profilodra, és látod.

2017. máj. 3. 03:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez mit jelent?
2017. máj. 3. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy altlagfelhasznalo sosem fogja tudni hogy ki latogatta meg.
2017. máj. 3. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs elérésed a facebook production szerveréhez (tehát szerveradminisztrátor vagy a facebooknál), akkor nincs. Ha még ott is dolgoznál, akkor sem nézhetnél meg ilyen infókat, mert a felhasználók adatait bizalmasan kell kezelni, saját célra általában nem lehet belépni még nekik sem.
2017. máj. 3. 10:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a szakszerű válaszokat!! Van egy olyan, hogy a megnyitott Facebook fiókban üres helyre kattintva jobb egérgombbal a legördülő menüben kiválasztva az oldal forrását bejön egy szöveg. Ott ki keresem az "availablelist" szót és kiad egy pár profil kódot. Az mit jelent? Ez mi pontosan?
2017. máj. 3. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ott azok vannak, akik a jobboldali üzenőpanelen szerepelnek.
2017. máj. 3. 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Ah. Értem. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. máj. 4. 00:35
 10/11 anonim válasza:
Én is rákattintottam a az oldal forrása szövegre.Az a sok ákombákom ami ott van!Azért szeretném tudni,hogy mit jelentenek.Az egyetlen szó,ami talán mond valamit az "anonymous"kifejezés volt.Kék színnel van írva.Egyébként én is nagyon szeretném tudni,hogy kik látogatják az oldalamat.
2017. máj. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!