5 GB mobilinternet elég lenne egy hétre ebben az esetben?
Üdv,
Én viszonylag nagyon sokat netezek napi szinten. Ez azt takarja h napi 10-12 órát gép előtt ülök. Ebbe beletartozik a 3-4 óra (esetenként akár több) youtube videó/stream. Ehhez jön a Twitter, Facebook, insta, Messenger, spotify.
5 Gb elég lenne 1 hétre szerintetek? Általában otthonról pc-n végzem ezeket, de most úgy alakul, hogy hétre csak mobilinternettel tudok majd létezni.
A válaszokat előre is köszönöm és további szép napot mindenkinek ^^
Nekem a 20gb mobilnet elég 1 hónapra, és kb csak fele enmyit youtubeozok. A videó a lémyeg, az zabál sokat. A többi együtt kb a maradék 20-30%.
Ha én ennyit használnék, 40 gb kellene nekem. Akkor az egy napra lebontva, 30 nappal számolva az 1333 mb. 5 napra 6665 MB, azaz 6,6 gb kb. Ha ennyit használsz akkor kb 7 gb kellene neked, ha kicsit visszaveszel akkor elég az 5.
A múlt héten esténként Twitch streameket néztem 2-3 órát (720p ~ 2-3Mbit/sec) meg pár óra böngészés.
Tegnap este megnéztem az adatforgalmat (vezetékes net, de a szolgáltató weboldalán lehet statisztikát nézni) és átlagosan 5 GBájt/nap jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!