Telekom mobilinternet?
Figyelt kérdés
Telekom feltöltőkártyás vagyok, jelenleg van mobilinternetem, viszont szeretném feltölteni az egyenlegemet ami után kapok plusz adatforgalmat. Ez az adatforgalom csak akkor használódik el ha már az alap adatmennyiségem elhasználtam? vagy előbb a bónuszt tudom elhasználni és megmarad az alap adatmennyiségem?2017. máj. 6. 16:54
1/3 TR75 válasza:
Elvileg a pluszban feltöltött adat fogy el később.
De ezt kérdezd meg tőlük.
Régebben biztosan így volt. A plusz adat opció csak akkor ketyegett, ha az alap elfogyott.
2/3 Alex Fly válasza:
Először a bónusz adatot használja, amíg elfogy vagy lejár az ideje. Utána a normál adatkeretet.
3/3 anonim válasza:
Ha elfogy a bonusz ertesitenek,ill.megtudod nezni a ttelekom oldalan.
Utana veszi le a sima adatforgalombol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!