Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fel lehet tenni valami egyszer...

Fel lehet tenni valami egyszerű oldalra szöveget, hogy azt utána linkben el tudjam bárhova küldeni, hogy bárki megnézze?

Figyelt kérdés
Valami olyasmire gondolnék mint pl a kepfeltoltes.hu, csak én szöveget akarok feltenni. Lényeg, hogy a szövegem felkerüljön, akár úgy, hogy egy word dokumentumot töltök fel, vagy bemásolom valahova a szöveget. Azért kellene nekem egy ilyen oldal,ahol ezt meg tudom tenni, mert pont ide gyakorikérdésekre akarok majd egy másik kérdést feltenni, ahol be tudom majd linkelni a szöveget.
2010. máj. 16. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. máj. 16. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

&passive=1209600&continue= [link]

2010. máj. 16. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:

na feladom :D

[link]

gondolom az első

2010. máj. 16. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

megnyitod a szöveges dokumentumot és lefotózod,majd feltöltöd valahová, vagy itt egy fájlmegosztó,feltöltöd,ad egy linket amin keresztül bárki letöltheti *****

én ezt a 2 módszert használom

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 17. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!