Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kockázatos 180eFt-os elektroni...

Kockázatos 180eFt-os elektronikai cuccot venni ebayról?

Figyelt kérdés
1.5 méter hosszú fóliavágó gépet akarok venni. Azt írták nekem, hogy a csomagot a lehető legkisebb értékben tüntetik fel, hogy ne nagyon kelljen ráfizetni. Ez nem kockázatos, nem kobozzák el az árut vagy nem büntetnek meg engem?

2017. máj. 16. 21:16
 1/4 anonim válasza:
Inkább az a kockázatos, hogy nem biztos, hogy megkapod, miután kicsengetted neki a 180-at.. vagy megkapod, de hanyatt vágod magad, olyan sz*r.
2017. máj. 16. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják áfacsalásnak amit írtál. Honnan jön? Ha európai unióból akkor nincs semmi áfa és vám rá. Ha viszont kívülről jön akkor 99%, hogy a vám megfogja és rá rakják a 27% áfát és a vámot. Bekérik a számlát. Nem érdekel senkit mit írnak rá. Ha sumákolni próbálsz akkor utána néznek és rögtön rájönnek, hogy áfa csalni próbálsz.
2017. máj. 17. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Németországot írtak, de mégis ezt írták mikor rákérdeztem, ha észre is veszik max ráteszik az áfát meg a vámot és minden mehet tovább?
2017. máj. 17. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Németország jelen pillanatban az Európai unió tagállam, ahogy mi is. És a tagállamok közt szabad áru forgalom van. Nincs áfa és vám semmi. Megnézik, hogy nem illegális, nyilván nem az. Én is vettem már 120E ért laptopot németből. Egy hét alatt már itt is volt. Senki le se szarta a vámon.
2017. máj. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!