Meddig szoktak akciósak lenni az elektronikai weboldalakon a dolgok?
Figyelt kérdés
Régebben vettem egy telefont akciósan 10 ezer forinttal olcsóbban, nagy szerencsém volt, mert másnapra már nem volt akciós. Most egy laptopot szeretnék venni egy másik weboldalról, pont akciós, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt vegyem-e. Holnap szeretném megkérdezni az egyik ismerősömet, mert ért ezekhez, én nem tudom, mennyire jó a gép. Meddig szoktak általában akciósak lenni a termékek? Hétfőtől péntekig, vagy hétfőtől vasárnapig vagy valami ilyesmi, vagy 1-2 nap? Valahogy meg lehetne tudni, meddig marad akciós? Nem akarom elkapkodni, mert így is drága.2016. júl. 12. 20:13
1/1 anonim válasza:
Erre nincs egységes szabály hogy meg lehessen mondani. Bármilyen feltételt meg lehet szabni akár dátum tól-ig, akár készlet erejéig, akár visszavonásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!