Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Weboldalakon mi az adatforgalo...

Weboldalakon mi az adatforgalom-korlátozás,5 GB mire elég?

Figyelt kérdés

Ingyenes weboldalra regisztráltam.

5 GB adatforgalom / hónap.

A web egy fórum lesz, illetve a kezdőlapján egy Youtube-videó. Mennyi látogató, illetve tagja lehet a fórumnak ezen adatforgalom alapján, illetve mi történik ha ez az adatforgalom túllépődik, akkor nem lesz elérhető a web? Az is adatforgalmat generálhat, ha például Youtube-videót teszek ki? Vagy az nem a webhez tartozik?

Köszönöm!

2015. szept. 30. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon erősen weblap függő. ÁLtalában, ha nincs nagyon tele képekkel, akkor azért 20-50kb meg szokott lenni egy lap, de pl ha beraksz egy fullHD képet háttérnek, az kapásból 100-200kb.

És ez felhasználóként, oldal megtekintésenként számít.

[link]

Ide beütöd az oldalad, és kiírja a méretét az adott oldal letöltésének. A főoldali youtube videó nem a te szervered terheli, hanem a youtube-ét, szóval azzal nem kell foglalkoznod :)

2015. szept. 30. 03:14
 2/3 b4r4thg ***** válasza:

egy normálisan optimalizált, átlagosan nézett oldal olyan havi 10-100 giga között fogalmazhat, függően attól, hogy mi van az oldalon.

Youtube forgalma nem a tárhelyen meg keresztül, így azt nem kell beleszámolnod.

Kezdetben szerintem elég lesz az 5 GB, aztán ha van látogatottság, akkor úgyis érdemes lesz átköltöztetned egy fizetős hosztingra.

2015. szept. 30. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2015. szept. 30. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!