Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadozik a netem?

Miért akadozik a netem?

Figyelt kérdés
Mikor online játszok (legtöbbször COD4) állandóan kiírja, hogy akadozik a kapcsolat, és be is fagyok pár másodpercre. De amikor filmet nézek akkor is valamikor meg-megáll, és borzasztóan idegesítő. A szolgáltatóm a szokásos rizsát nyomta, hogy náluk minden rendben, próbáljam újraindítani a berendezést ami nekem van. Routerem volt de idegembe kiszaggattam belőle a kábelt, de most router nélkül is ugyan azt csinálja. Valaki mondjon valamit, mert már az őrületbe kerget.

2017. máj. 14. 20:17
 1/5 Derwer ***** válasza:
Filmet lokális háttértárról nézted? Ha igen, akkor a gép a hibás...
2017. máj. 14. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak a filmben van a hiba, hanem mindenhol néha elmegy és pár másodperc múlva visszajön. És erre nem bírok rájönni. A gépem nemhiszem, hogy hibás lenne, de nem kizárható.
2017. máj. 14. 20:29
 3/5 Derwer ***** válasza:

A kérdésemre nem válaszoltál.

Mi megy el? Pontosíts.

2017. máj. 14. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Valószínüleg nem értetted a kérdésem.

Ugye mikor belépek mondjuk egy online játékba, és elkezdek játszani. Ez jelen esetben ugye a COD4. Játszok egy 10 percig, majd kiírja, hogy probléma van az internettel, és befagy a játék. Ez tart úgy 5 másodpercig, majd utána minden jó. Kis idő múlva ismét eljátsza ezt, és egy 5 másodperc múlva jó minden. Tehát percenként öt percenként akadozik az internet. A youtube, a játékok, a film nézés, a letöltés minden így megy. öt percenként megáll pár másodpercre.

2017. máj. 14. 23:04
 5/5 Derwer ***** válasza:

Igen, erre kérdeztem rá, hogy most online nézed a filmet, vagy lokálisan.

Kábeles vagy vezeték nélküli szolgáltatód van?

Másik géppel esetleg tudod tesztelni? Akár egy Live rendszer alól? (netes, filmes részt)

kicsit nyers teszt, de csinálhatsz ilyet is: start-> cmd-> ping sg.hu -l 1400 -t

Ez nagy - 1400bájtos - csomagokkal pingeli az sg.hu weboldalt a végtelenségig. Nézd meg, hogy ebben is jelentkezik-e a nagy késleltetés.

2017. máj. 15. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!