Telekomnál mennyi pénz az, hogyha lemondjuk az internetet?
2019 elejéig megvan hosszabítva az internet de egyre sz*rabb ez az internet ami nekünk van és szeretnénk felmondani és egy másik szolgáltatóhoz menni.
Úgy kb mennyi plussz pénzt kell azért fizetni, hogy felmondjuk ezt az internetet?
Vettünk egy TV-t de csak úgy vehettük meg, hogyha az internetre kötünk +2 hűségidőt.
És az internettel eddig semmi probléma nem volt csak most kezdettel el kb 2 óránként elmenni fél órákra.
Már 3-4x telefonáltunk be de ők csak annyit tudtak mondani, hogy megnézik milehet a probléma.
Múlthéten kiküldtek egy szerelőt és aztmondta, hogy ezen a városrészen nagyon rossz a telekom lefedettség ezért nem tudnak vele mit kezdeni.
De akkor nem értem mi volt még 2 hónapja amikor szinte csak akkor ment el a net ha én húztam ki a routert vagy elment az áram.
Akkor viszont jelentsd be, hogy szakadozik az internet. Sajnos van ilyen, országos méretű szolgáltatónál nem mehet minden flottul. Azt azért jó ha tudod, a Telekom a Matávtól, a Matáv meg a Postától örökölt egy olyan hálózatot, ami a Posta idején csak telefonálásra, a Matáv idején telefonra meg betárcsázós internetre, a Telekomnál meg digitális telefon, IPTV meg internetre van használva.
Szóval ahol lassú, akad, szakad, az egy elavult hálózat. A Telekom igyekszik mindenhová elvinni az optikai kábelt, de ez költséges, meg akkor is, ha Budapesten fejlesztené.
Valószínűleg több előfizető lett a vonalon, emiatt akadozik az internet. Előfordul gyakran, hogy rongálás miatt rossz a szolgáltatás, szétverik az utcán álló egységet, vagy csak belehugyoznak, vagy extrém esetben beköltözik egy állat (macska, madár).
Azzal, hogy átmész más szolgáltatóhoz, nem biztos, hogy jó interneted lesz. Lehet, hogy a másik szolgáltató a Telekom hálózatát bérli jó pénzért azon a területen, hogy szolgáltasson, szóval nem változik semmi. Vagy az is lehet, a Telekom bérli más szolgáltató hálózatát... Ez akkor fordul ugye elő, ha nincs az adott területen kiépítve saját hálózat, de szolgáltatni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!