Ez a díjcsomag milyen lenne a Telekomnál?
Első kérdésem az lenne, hogy ehhez a csomaghoz elég, ha 18 éves gimnazista vagyok, vagy felsőoktatási igazolvány kell?
Ha 18 éves koromban megigényelhetem, akkor ez milyen lenne? Azt kell rólam tudni, hogy 17 éves vagyok, és 18 éves korom után szeretnék havi díjjal telefonálni, mert eddig, ahogy most is, feltöltőkártyás vagyok, és soha nem volt mobilnetem, így már érthető, hogy jó lenne. Ezért nem vagyok tájékozott a díjcsomagokban, azt sem tudom, mi mit jelent, de ez a Like S szemet szúrt. Valóban olyan jó, amilyennek látszik?
És ez úgy működik, hogy 18 leszek, beregisztrálok, és megrendelem életem első díjcsomagját havi 2790-ért, és akkor lesz mindenem, amit ott felsorolnak? Mert az király lenne.
Domino Most opcióval jelenleg 19 forintért telefonálhatsz bármelyik hálózatba, hálózaton belül meg csak 9-ért. Szóval ha ez is szempont és van jó árban egyéb lehetőség mobil netre, akkor nem biztos, hogy olyan nagy királyság ez.
Itt a téma topikja, én itt kérdeznék erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!