Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a freemail címem,...

Feltörték a freemail címem, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A biztonsági kérdést, a másodlagos e-mail címet és a jelszót is megváltoztatták így gyakorlatilag tehetetlen vagyok. Írtam a supportnak, ők azt mondták, hogy menjek vele a rendőrségre, addig nem tudnak vele mit kezdeni. Milyen indokkal menjek a rendőrségre? Nem fognak kiröhögni, hogy "feltörték az email címem" témával állítok be? Fontos lenne valahogy visszaszereznem mert minden adat s egyéb ezen van (Origin, Steam, nCore, Gmail, Citromail, PCX, Bluechip és még sorolhatnám...)

2017. máj. 8. 10:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, megpróbálom. Ha sikerül, megerősítem a jelszót még ennél is jobban, átköltöztetek mindent Gmail-re és csak a kevésbé fontosabbak maradnak rajta.
2017. máj. 8. 19:13
 12/15 VikATanacsTalan ***** válasza:

"az Origin, Steam, Uplay is arra van beregisztrálva amiken azért nem kis érték van"

Most csak a Steamet néztem meg, ott annyiból áll a probléma megoldása, hogy Steam menü-Beállítások-Fiók-Email cím megváltoztatása.

2017. jún. 4. 19:32
 13/15 VikATanacsTalan ***** válasza:
Közben rájöttem, hogy mégsem, mert hozzá kellene férni a feltört email fiókhoz, ha pl. van Steamguard funkció...
2017. jún. 4. 19:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Megoldottam köszi. :D
2017. jún. 4. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy oldottad meg?
2020. szept. 4. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!