Biztos hogy feltörték vagy még nem 100%?
Figyelt kérdés
Ma reggel léptem volna be a freemail-be és azt írja hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Az lenen a kérdésem hogy ebben az esetben biztos hogy feltörték vagy elképzelhető hogy csak ideiglenes hiba. Az a baj hogy hibánál nem ez az üzenet jelenik meg. Ha jelszó emlékeztetőm nincs meg akkor gondolom bukta a dolog és semmit nem tehetek...2014. aug. 12. 12:25
1/3 anonim válasza:
Nem 100%, lehet user error is. Biztosan jól gépelted be a felhasználónevet és a jelszót is?
Ha véletlenül buktad volna a fiókodat, nehogy újra freemailre regisztrálj. Van millió meg egy jobb levelező is.
2/3 A kérdező kommentje:
100% hogy jól gépeltem. Reggel 8 kor még be is tudtam lépni, de utána már nem. Azóta sem. A többi freemail fiókom pedig hibátlanul működik csak ez az egy nem. Az általad leírt hibának mi az oka, és meddig tarthat? Ezt tudom ellenőrizni vagy csak várni tudok? Köszönöm a választ! Utolsó volt hogy freemail fiókot hozok létre!
2014. aug. 12. 13:24
3/3 anonim válasza:
Milyen hiba? Nem írtam hibát. A "user error" azt jelenti hogy te baxtad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!