Létezik olyan program amivel "spoofolni" lehet az ip címet, hogy egy weboldalnak úgy tűnjön, hogy arról az ip címről nyitottam meg?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 20:31
1/4 anonim válasza:
Torbrowser, VPN szoftverek tömkelege, proxy-k, ingyenes Wifi hálózatok és egyéb más fantasztikus lehetőségek.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem VPN-re gondolok, hanem hogy nekem meg van az xy ip cím, ahonnan elfogad belépést egy weboldal és olyan program, amivel az xy ip címet tudom használni.
2017. máj. 6. 20:43
3/4 anonim válasza:
Nyilvános hálózaton nem fogsz tudni más IP-t hazudni magadnak, mint a valós.
4/4 anonim válasza:
Hát az már nem fog neked menni. Netcat-tel vagy más proxy-val de a proxy szerver programot el kell küldeni annak az IP cím tulajnak a gépére aki IP-jét akarod használni.
Vagy ott helyben fel kell törd a wifi hálózatát, ha azt használ és akkor tudod az ő IP címét használni.
Ez mind törvénybe ütközik, tehát csak elméleti szinten mondom.
NE csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!