Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jófogáson szándékosan az én...

Jófogáson szándékosan az én számommal hírdet más. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval a sztori az az, hogy ő megvett egy videókártyát ami hibás volt. Erre ugye rájött ő is és elkezdte árulni ugyan abba az árba ugyan azzal a leírással és képpel. Ez nekem gyanús lett mert láttam az "eredeti" hírdetést is és ugye más néven volt. Ráírtam, hogy ez kamu-e és írta, hogy hibásan vette. De nem tűntette fel a hírdetésben. Nos ezt felrakta hardveraprora elég magas áron (85 000ft-ért) és én meg hozzászólásokba odaírtam, hogy a kártya hibás. Rá 20 percre kapta a kitiltást. Este 11 körül kaptam egy hívást és amikor felvettem egyből elkezdett szitkozódni és mocskolta anyámat. Több mint 8 percig szitkozódott megállás nélkül és másnapra (ma) felrakott egy hírdetést egy videókártyáról amit áron alul ad de az én számomat adta meg. (Nem áll birtokában a kártya amit hírdet) ebből kifolyólag egész nap hívásokat kaptam külömböző emberektől akik a videókártya iránt érdeklődnek. Most mit tegyek? Írtam a jofogas ügyfélszolgálatának de azok csak 4-5 napon belül kezdenek el foglalkozni az üggyel. (Esetleges helyesírási hibákért bocsánat, telefonról írtam)

2017. máj. 5. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Rossz emberellenes kötekedtel, a számot tiltsd le, a jofogasnak meg írj h küldjenek hitelesítő SMS-t vagy valamit, mert visszaélnek a számoddal.. mi ebben a bonyolult? Csak a kötekedés megy úgy látom
2017. máj. 5. 18:08
 2/6 Djjjozsiiiii ***** válasza:

Ügyfélszolgálat:

8 és 18 óra között: +36 1 808 8288

2017. máj. 5. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom neked hogy esne ha lenyúlnának 85 ezer forinttal... Csak feltüntettem, hogy hibás kártyát árult ha már a kedves hírdető nem volt rá képes.
2017. máj. 5. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:

okos ember nem dobál ki ennyi pénzt használt elektronikai termékekre próba nélkül...ennyi.

aki megbízik akármilyen jöttmentben, ráadásul egy olyan oldalon, mint a hardverapró, ahol elég megbízható értékelőrendszer van, hát ő hibája...

egyáltalán honnan tudod te azt, hogy a kártya hibás? meg honnan tudja a te telefonszámod? vagy tőled vette, csak te is elfelejtetted feltüntetni, hogy nem jó?

zavaros ez a sztori...

2017. máj. 5. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval. Ő árulta a kártyát és mivel jó árba volt ezért rákérdeztem, hogy mi a baja. Írta h hibás de azért hibátlanként árulta. Felrakta hardveraprora en meg hozzászólásba írtam, higy nem megbízható.
2017. máj. 5. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
És szerintem teljesen emberi módon közelítettem meg a témát. Nem tudom miért vagyok kötekedő... itt a hírdetés: [link]
2017. máj. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!