Szándékosan lassítja a szolgáltatóm az internetet a jó lefedettség ellenére?
150 mb/s-os mobilnetre kötöttem 2 év hűségnyilatkozatot a telenor hipernet home M csomagban.
A sebesség a nagyobb települések adótornyai közvetlen közelében, de kint az erdő szélén is 6 megabit/s annál sosem több.
Ez átverés, szerintem szándékosan lassítják a hálózatot. Mit tehetek?
Igen, de ha ott ülök az adótorony lábánál és elvileg kifogástalan a vétel és a lefedettségi térkép szerint ott maximális hiperjó minőségű a jel, akkor nem foghatják arra, hogy rossz időben, háborús helyzetben, polgári engedetlenség, meg apokalipszis meg egyéb dolgok esetén nem szolgáltatnak netet.
Szóval kb visszaélnek a helyzettel. Ez így egy nagyon lassú internet. A szolgáltatót is felhívtam, már meg is fenyegettem őket, hogy ebből botrány lesz. Sim kártya cserét javasoltak meg egyéb dolgokat ami nevetséges mert tök új a rendszer amit kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!