Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs wifim? Többi lent.

Miért nincs wifim? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 hete kötötték be nálunk a netet, digi-t választottunk. Vettem a media marktban egy routert, hogy legyen wifim is, amibe bedugtam az utp kábelt, meg a másik fekete kábelt is, de wifim az nincsen. Ilyen routerem van:

[link]

2017. ápr. 27. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Be kell állítani. Olvasd el a használati útmutatót, amit adtak hozzá.
2017. ápr. 27. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem is lesz wifid, ha nem állítod be.

Tippelhetek? Fogadok, hogy a DIGI kábelét és a gépet is a sárga LAN portokba dugtad, azaz a router mintha ott se lenne.

Komolyan ennyire nehéz elolvasni egy használati utasítást? Digi a saját oldalán még segítséget is ad a router beállításához.

Mondjuk sikerült a leggagyibb routert venned, tehát a wifijétől se várj sokat.

2017. ápr. 27. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Srácok...nem vagyok autista, mindent úgy állítottam be mint ahogy kell, de mégsem tudok rá csatlakozni
2017. ápr. 27. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor írd le, pontosan HOGY állítottad be, hova vannak dugva a kábelek és mi a HIBA (tehát: látszik a hálózat, csak nem tudsz csatlakozni? Vagy a hálózat sem látszik? Vagy csatlakozik, de net nincs?)
2017. ápr. 27. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!