Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs wifim? kábelen...

Miért nincs wifim? kábelen van net de wifire nem tudok csatlakozni.

Figyelt kérdés

se telefon se laptop se xbox.

megtalálom a saját jelem de nem tud csatlakozni.

tegnap a laptop azt írta, hogy DNS szerver nem található.

már reseteltem a routert is de semmi.

olvastam h köze lehet a torrentezéshez, de attól a telefonon lennie kellene.és inkább csak seedelek.

valakinek valami jó ötlet?

ja és ha lehet akkor konyhanyelven mert majdnem zéró vagyok a számítástechnikához.

előre is köszönöm

2016. ápr. 13. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:

konyha nyelven: beszart. :-D

Bár típust nem írtál, de ha szerencséd van, újra feltöltöd a ROM -ot gyártó oldaláról megfelelő típus + hardververzió, és jó lehet.

Ha hardver haldoklik akkor sokat nem tehetsz...

2016. ápr. 13. 18:04
 2/3 A kérdező kommentje:

zyxel p2812hnu-f1

eleinte csak ledobált azt hittem valaki lopja a wifit, beléptem és megváltoztattam a wifi jelszót. utána is ledobált és most semmi. akkor lehet tényleg beszart a router.

én nem tudok semmit letölteni és feltölteni a routerre.

vettem egyszer egy routert a dobozára az volt írva 20 perc az üzembe helyezés, én 1 hét után se tudtam a ledek villogásán kívül semmit elérni.

2016. ápr. 13. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

kiment benne a kondi, instabil, ingadozó jelszintet eredményez, a WiFi -n ez okozta a ledobálást.

Ha szolgáltatótól van akkor jelezd felé a gondot, ha nem akkor csere... :-)

2016. ápr. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!