Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jofogasos haztol hazig futar...

Jofogasos haztol hazig futar biztonsag? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Szeretnek venni 70ezer forintert egy szamitogepet, es mivel a kozelben nincs olyan ami megfelelne, kenytelen vagyok haztol hazig futarral vasarolni.

Az lenne a kerdes hogy ugye a futar meghozza a gepet egy dobozba, kifizetem.

Es amikor kibontom esetleg egy ures gephaz van benne, vagy 8gb ram helyett csak 1gb, ilyenre gondolok.

Hogy lehet ezt be biztositani hogy tenyleg az legyen a dobozba amit en megrendeltem?

2017. ápr. 27. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2017. ápr. 27. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

maga a futárszolgálat biztonságos.

(de, az csak arra vállal garanciát, hogy amit megfelelően szállításra becsomagoltak, azt időben, sérülésmentesen hiánytalanul megkapd.)

"Hogy lehet ezt be biztositani hogy tenyleg az legyen a dobozba amit en megrendeltem?"

...személyesen, Te csomagolod azt be az előzetesen megejtett hardverellenőrzés után!

2017. ápr. 27. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolso, olvasd el az elso 3 sort.
2017. ápr. 27. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A futár azt viszi ki, amit a gondjaira bíztak. Hogy az eladó mit csomagol be, az más kérdés.
2017. máj. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!