Jófogásos futár biztonság? Többi lent
70000ft -os gamer konfig? mesélj még.
egyébként a futárnak csak annyi a dolga hogy kivigye a csomagot nem az ő felelősége hogy ha más van a csomagba mint amit te rendeltél
mesélek, és 65k
Alaplap: Gigabyte H81M-D2V
CPU: Intel-i3 4150 3.50 GHz
RAM: Kingston Hyperx Fury DDR3 2dbx4Gb 1600Mhz (Garancia:2020.02.05.)
ODD: Samsung DVD író (SH224DB)
SSD: Kingston Ssdnow V300 120GB SATA3 (SV300S37A)
HDD: Western Digital Green 1TB (WD10Ezrx)
VGA: Asus Geforce Gtx 750 2Gb (Garancia:2018.10.22.)
Táp: Cooler Master Elite Power 500W (Cmrs500Psapj3IT)
Ház: Akyga (Aky499BL)
Nem azt kérdeztem hogy a futárnak mi a dolga, hanem hogy hogy lehet megelőzni hogy más legyen a csomagban, illetva ha már más van, azután lehet-e valamit tenni.
se a vga, se a proci nem valami nagy gémer...de mind1, te tudod :D
amúgy nem, nem tehetsz ellene semmit, ameddig ki nem fizeted, nem nézhetsz a dobozba bele, szóval ha nem bízol a dologban, akkor veszel személyesen...nem is értem, hogy nagyobb értékeknél miért is merül fel bárkinek is a posta/futárszolgálat...5-10ezres cuccnál még elnézhető...
Nem is az mondtam hogy nagy gamer, de ezek igen is gamer cuccok, mert úgygondolom nemkell i3 proci meg 2gbos 750 a netezésre...
És azért merül fel valakinek a fejében hogy ekkora összegben mert talán személyesen 1, nem tud ilyen áron hozzájutni, 2 a megyéjében kb nincs gamer cucc eladó, és ha van 2x annyi.
De a válaszra még konkrét választ nem adtál ,szóval ha csak okoskodni akarsz mert ilyen "gépzseni" vagy, de mégse értesz hozzá akkor szerintem hanyagold, és ha nem tudsz normális választ adni ne is kommentálj , köszi.
mit nem adtam értelmes választ?
fogd fel, hogy nem nézhetsz bele a csomagba fizetés előtt...onnantól úgy bsznak át, ahogy akarnak...mehetsz a rendőrségre feljelentgetni, aztán futhatsz a pénzed után, ennyit tehetsz. most megnyugodtál?
Hát kb. tényleg nem sok dolgot tehetsz ilyenkor... Ha átvetted és átvertek, akkor max csak a rendőrség tudna vmit tenni, ami elég kérdéses dolog!
Amúgy nem értem már lassan ezeket a vitákat, hogy gamer nem gamer, igazából szerintem még a 7770-es radeon kártya is gamer, meg a hirdetéseket nézve a gt220-tól felfele már minden "gamer"nak számít valakinél! Erre még inkább mondanám, hogy tényleg az is! Egyébként tényleg igencsak olcsón adja a dolgot, szóval csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!