A futár autókat nem lehet ellopni? Csomó benne hagyja a kulcsot és besetal atadni amit hozott. Jár a motor és elvihetnek?
A pizzás is ott hagyja járó motorral, rendben pár méteren bepul van, de sokszor a futaros meg etelhordos beviszi a keritesen belulre a kajat, csomagot, és megy a kocsi kint járó motorral.
Azt simán elviheto valaki nem?
Sőt kamiont is láttam már ott hagyni jjáró motorral az út szélén!
elvihetik persze, csak akkor van ciki, ha van benne rablásgátló, és indítás után nem írod be a kódot/nyomsz meg egy rejtett kapcsolót/teszed oda a chipet és beriaszt a kocsi+leáll
bár nem vszínű, hogy a futárok 200ezres tragacsában ilyen van
pl. megtörtént eset, hogy kiszállt a forma az X5-ből, hogy balhézzon a buszsofőrrel, egy fiatal gyerek meg elhajtott vele
De el lehet lopni és el is lopják. Jómagam láttam ilyet, lakótelep, egy öreg golffal jött a futár, járómotorral ott hagyta. Jött egy cigány, beleült és elhajtott. Az meg a másik hogy a futárok általában saját gépjárművet használnak, de én nem is sajnálom őket, akinek ennyi esze van...
A jobbik eset mikor a motort leállítják és a bukósisakot hagyják a motoron.
De ez a 10%. A profi futárok mindig leállítják a motort, bukósisak mindig náluk marad, amiben viszik pl. a pizzát, lakattal zárható doboz.
Na nem kell túlkomplikálni a dolgokat.
Arról van szó, hogy nem lehet naponta 100szor leállitani-beinditani, bezárni-kinyitni az autót, mert akkor havonta cserélhetne öninditót, kulcsot, zárat, és a motort is megölné.
Leveszi a riasztó távirányítóját, okos tolvaj beül, elindul, távirányítót megnyom, motor leáll.
200-300 ezer forintos leharcolt autók, bontva se érnek sokkal többet
Kedves 4.!
A tisztelt nönemü felmenödet kellett volna elvinni a hidegben 2 országgal arrébb, hogy a fütött szobában élvezhesse más férfiak társaságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!