T-home-s modem és router összekötése?
Figyelt kérdés
Adott egy huawei HG8245H modem amit a T-home hozott, erre rá van dugva 3db TV és 1db számítógép, nem is volt semmi probléma, vettem azomban egy NAS-t és csak utána néztem, hogy nincs rajta több dugalj. Namármost van itthon egy Tp-Link TL-WR841N Router, hogyan tudom azt megoldani, hogy a T-s modemből áthozom a netet ebbe ez pedig elosztja a nas-hoz és a gépemhez? bárhogy próbálkozok nem tudom beállítani, annyit tudok csak, hogy a gépen van net viszont a nas-on nincs. Valaki segítsen.2017. ápr. 22. 22:29
1/5 P.O.C. válasza:
Használd switch üzemmódba a TP-Linket. Kapcsold ki a DHCP szerverét, figyelj rá hogy a TP-link és a Huawei IP címei ne ütközhessenek.
2/5 A kérdező kommentje:
próbáltam úgy is, kikapcsoltam de úgy is csak a gépemnek ad netet, a nasnak nem
2017. ápr. 22. 22:41
3/5 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 22. 23:25
4/5 anonim válasza:
Az a Huawei HG8245H az modem vagy router módban van?
Csak mert ha modem, akkor a TP-Link-en PPPoE kapcsolatot kell beállítani, és teljes körű routerként kell működnie. Ha viszont routerként üzemel, akkor az előző válaszoló által javasolt, és az általad is linkelt módszernek jónak kell lennie.
5/5 A kérdező kommentje:
sikerült megoldanom, forward portot hoztam létre a nas Ip hez, újraindítottam a nast- ez internet-el pedig beállítottam a netet a nason, nehéz szülés volt de sikerült
2017. ápr. 23. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!