Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell hasznalni a recaptcha?

Hogy kell hasznalni a recaptcha?

Figyelt kérdés
Hihetetlen mennyire egy fo* idegesito es meg sorolhatnam. Van 3 dolog amit ki kell valasztani...ahogy rakatintok 1 elso kepre eltunik ? Miert?

2017. ápr. 20. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
mert addig kell kattintgatni elfogy az olyan kocka amilyet kiír. pl keresd meg az összes közlekedési táblát akkor addig kell a táblákra kattintgatni míg nem látsz többet.
2017. ápr. 20. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még emlékszem a boldog békeidőkre, amikor még nem kellett mindenhova captcha, mert nem volt tele idiótákkal a net, így nem érte meg spambotokat fejeszteni...
2017. ápr. 20. 11:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Ertem...volt egy olyan erzesem, hogy ezt kell csinalni...viszont nem tortent semmi :D...

#2...ahogy mondod ;)...000webhostra szerettem volna beregisztralni...hat akkor ebbol nem lesz semmit :D...egy kicsit offolok...nem tudtok hasonlo weboldalat mint a 000 webhost... ? (nem ingyenes kell)

2017. ápr. 20. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
a probléma az egésszel akkor van mikor angolul írja ki a feladatot magyar embereknek akiknek sajnos nincs angol tudásuk.Na azokat nem tudom hogy mit csinálnak olyankor.
2017. ápr. 20. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Leginkább lefagynak és nem jutnak túl a captcha-n.

De mivel a Magyar még mindig egy "egzotikus" nyelv, egy kizárólag magyar nyelvű ill. magyaroknak szóló oldalon akár olyan is elég lehet captcha helyett, hogy "mennyi kettő meg három, írd be betűvel!"

2017. ápr. 20. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 Na te nagy okos. Csak, hogy tud az anyanyelvem angol. Na erre nem gondoltal. Bar igaz torom a magyart...de azert el tudok beszelgetni barkivel magyarul. A masik dolog nem irtam en olyant, hogy nem ertem mit ir ki. Meg egyszer olvasd el amit irtam. Mert latom a magyar nyelvvel bajok vannak. Okoska.
2017. ápr. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!