Hogy kell hasznalni a recaptcha?
Figyelt kérdés
Hihetetlen mennyire egy fo* idegesito es meg sorolhatnam. Van 3 dolog amit ki kell valasztani...ahogy rakatintok 1 elso kepre eltunik ? Miert?2017. ápr. 20. 10:41
1/6 anonim válasza:
mert addig kell kattintgatni elfogy az olyan kocka amilyet kiír. pl keresd meg az összes közlekedési táblát akkor addig kell a táblákra kattintgatni míg nem látsz többet.
2/6 anonim válasza:
Én még emlékszem a boldog békeidőkre, amikor még nem kellett mindenhova captcha, mert nem volt tele idiótákkal a net, így nem érte meg spambotokat fejeszteni...
3/6 A kérdező kommentje:
Ertem...volt egy olyan erzesem, hogy ezt kell csinalni...viszont nem tortent semmi :D...
#2...ahogy mondod ;)...000webhostra szerettem volna beregisztralni...hat akkor ebbol nem lesz semmit :D...egy kicsit offolok...nem tudtok hasonlo weboldalat mint a 000 webhost... ? (nem ingyenes kell)
2017. ápr. 20. 12:23
4/6 anonim válasza:
a probléma az egésszel akkor van mikor angolul írja ki a feladatot magyar embereknek akiknek sajnos nincs angol tudásuk.Na azokat nem tudom hogy mit csinálnak olyankor.
5/6 anonim válasza:
Leginkább lefagynak és nem jutnak túl a captcha-n.
De mivel a Magyar még mindig egy "egzotikus" nyelv, egy kizárólag magyar nyelvű ill. magyaroknak szóló oldalon akár olyan is elég lehet captcha helyett, hogy "mennyi kettő meg három, írd be betűvel!"
6/6 A kérdező kommentje:
#4 Na te nagy okos. Csak, hogy tud az anyanyelvem angol. Na erre nem gondoltal. Bar igaz torom a magyart...de azert el tudok beszelgetni barkivel magyarul. A masik dolog nem irtam en olyant, hogy nem ertem mit ir ki. Meg egyszer olvasd el amit irtam. Mert latom a magyar nyelvvel bajok vannak. Okoska.
2017. ápr. 20. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!