Telekom gyorsító opció torrent?
"Azt hallottam, hogy nem nagyon tolerálják a torrentet"
Ez valami városi legenda? Az egyik szolgáltató tolerálja, a másik meg nem? Nem nagyon hallottam még sehol olyan hírt itthon, hogy a 14 éves Józsika szüleinek kipostáztak egy finom csekket, vagy felszólító levelet szerzői jogsértés miatt, mert letöltötte a Need for Speed 500-at.
Mitől lenne másabb, ha mondjuk 7 megával szednéd a torrentet és nem 12-vel? HA nem tolerálja a telekom a torrentet, akkor mitől lenne jobb lassabb letöltési sebesség mellett?
Nem értem a mögötte lévő gondolatmenetet, "logikát".
"Mitől lenne másabb, ha mondjuk 7 megával szednéd a torrentet és nem 12-vel? HA nem tolerálja a telekom a torrentet, akkor mitől lenne jobb lassabb letöltési sebesség mellett?
Nem értem a mögötte lévő gondolatmenetet, "logikát"."
Az a logika benne, hogy a gyorsító opció esetén a gyorsítás az LTE hálózat segítségével történik ( [link] ), és hát mobilnetes torrentezést valóban nem tolerálják a szolgáltatók.
És ez le is van írva:
"folyamatos, nagy mennyiségű adat fájlcserélő, fájlmegosztó, vagy egyéb, esetlegesen jogsértő tartalmak továbbítását szolgáló, a rendelkezésre álló kapacitást lefoglaló, más előfizetők kiszolgálását veszélyeztető felhasználásra nem alkalmas. Amennyiben az előfizető a rendeltetésszerű felhasználástól eltérően, olyan módon használja a szolgáltatást, amely a szolgáltató hálózatát, más előfizető szerződésszerű kiszolgálását veszélyezteti, úgy a szolgáltató a felhasználástól függően jogosult a forgalom lassítására vagy a szolgáltatás korlátozására, súlyos szerződésszegés esetén a szerződés pedig felmondására."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!