Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom gyorsító opció korlátlan?

Telekom gyorsító opció korlátlan?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy 5GB a napi korlát, de már nagyon sok HD-s Youtube videót megnéztem a mai nap folyamán, ami biztos több volt, mint 5 giga, plusz fel is töltöttem néhány képet, ennek ellenére még mindig 27 megás a letöltés sebessége, a feltöltésé olyan 2-3. Az ADSL olyan 10 körüli, úgyhogy nem kapcsolt át ADSL-re. Örülök neki, de nem értem.
2017. ápr. 8. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Mucivirágom!

A FHD videókhoz 7 Mbit/s-es net elég, úgyhogy amit te eddig megnéztél az mind kanócon ment át.

Másfelől pedig meg tudod nézni, hogy mennyi adatot használtál.

böngészőbe beírod hogy 192.168.1.254

utána felhasználónév az admin, jelszónak pedig a router alján van egy matrica és azo van egy számkód. Azt beírod, majd ha beléptél a jobb legszélső menüre kattintasz, ott pedig a legalsó opciónál a nyílra mégy, és kiírja hogy mennyit használtál el eddig, ugyanúgy hogy a kanócos netnek mennyi a legnagyobb le és feltöltési sebessége.

Egyébként mi 9GB-ig mentünk el a múltkor hála a windows frissítéseknek, és nem lett gond. Valahol itt azt mondták korlátlan, de azért ne torrentezz rajta.

2017. ápr. 9. 09:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem sokat torrentezem, vagy ha igen, akkor is szökő évben 1-2x pár száz megás adatot. Remélem azért a Youtube HD videók még beleférnek.
2017. ápr. 9. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!