Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayen lehet fizetni MasterCar...

Ebayen lehet fizetni MasterCard otp junior kártyával?

Figyelt kérdés
18 évesen nyitottam ezt a bankszámlát, lehet vele ebayen fizetni paypal nélkül? (paypal nem fogadja el)
2017. ápr. 14. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet (miért nem próbáltad ki? Ha nem jó úgysem utal, hanem hibát ír).
2017. ápr. 14. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Elméletben lehet, de én még nem láttam olyan eladót akinél lett volna saját bankjának a kártya elfogadó oldala megadva.

Általában csak Paypal-t és Paypal-on keresztüli (Paypal regisztráció nélküli) bankkártyás fizetést fogadnak el.

2017. ápr. 14. 10:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Regisztrálnék Paypal-re, de nem fogadja el a kártyám... :/
2017. ápr. 14. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt már írtad:)

Szóval amit tehetsz:

- keresel olyan eladót, aki elfogadja a bankkártyás fizetést direktben (Ha az van odaírva, hogy processed by Paypal, az nem jó), de ilyen nem nagyon van, elég valószínűtlen, hogy találsz.

- ebay helyett aliexpressről vásárolsz, kb ugyanaz, ha kínából akarsz rendelni.

2017. ápr. 14. 10:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) És amazonról is lehet PayPal nélkül rendelni?
2017. ápr. 14. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, még1: Paypal számáldra átutalsz pénzt a bankszámládról. Ez ugyan kis idő és most hétvégén nem is fogod tudni megtenni keddig, mivel zárva vannak a bankok...
2017. ápr. 14. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Amazonról is lehet.
2017. ápr. 14. 11:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát ha nem is tudom hozzákapcsolni a PayPalhoz a kártyám, akkor is tudok rá utalni külön, és így tudok majd Ebay-en PayPal-el fizetni?
2017. ápr. 14. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak nagyon kivételes esetben tudsz ebayn úgy fizetni. Hiszen ebay-n a kártyás fizetés Paypal-on kersztül megy általában, és ha egyik helyen nem fogadja el a Paypal a kártyád, valószínűleg a másik módon nem fogja elfogadni.

Viszont elméletben lehetséges, hogy az eladó elfogad kártyás fizetést, bár nem emlékszem, hogy láttam volna ilyet, de az ebay súgójában említik.

2017. ápr. 14. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja igen, utalni tudsz rá bankból akkor is, ha a kártyát nem fogadja el.
2017. ápr. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!