Hogy kell megcsinálni azt, hogy az Alipay-en az én bankszámlámról az Alipay-en lévő account-ra lehessen feltölteni pénzt?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék kérni és a segítségeteket, akarunk rendelni kínából az aliexpressen keresztül egy alkatrészt, tudom hogy nem túl jó ötlet de ismerősöm sokat rendel és ő meg van elégedve neki jók voltak én meg egy laptop akksit szeretnék rendelni ami fele annyiba kerül mint itthon és szeretnék biztonságosabban rendelni így az alipayre bereggeltem csak bizonytalan vagyok hogy kell az egészet.2017. ápr. 13. 08:36
1/2 A kérdező kommentje:
Még nem kötöttem össze a bankszámlámmal és a célom az hogy csak egy ár összeget rakhassak rá aztán nem akarok további össze köttetést egyből a rendelés után megakarom szüntetni. Kérem segítsetek
2017. ápr. 13. 08:38
2/2 anonim válasza:
Szia. Igazából nem értem milyen összekötésről, vagy feltöltésről beszélsz... nem kell sehova feltöltened a pénzt. Kártyával fizetsz, ugy ,mint amikor bemész egy uzletbe és kartyával kifizeted a penztárnál az összeget. Ha esetleg nem akarod megadni a kártyaszámod, akkor nyiss a bankodnál egy internet kartyát es arra csak annyi penzt teszel rá,amennyivel éppen vásarolni akarsz. De egyébkent mar tobb,mint 500x rendeltem aliról és semmi gond nem volt azzal, hogy a kartyámmal fizetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!