Origin fiókomba reggel működött este viszont nem engedett többet be! Mit kell ilyenkor csinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Origin fiókomba reggel működött este viszont nem engedett többet be! ugyanigy az EA fiokom.újat csináltam beengedett majd kiléptem és megint nem enged bejelentkezni..(sims 3 storehez kéne) létező emailt adtam meg.és ráadsul mostmár a sims 4 et se mutatta az újon.mit csináljak?valakivel volt már ilyen?2017. márc. 4. 17:37
1/5 anonim válasza:
Az vásárolt játékok a fiókhoz kapcsolódnak. Ha létrehozol egy új fiókot (account) abban jó hogy nincs benne a régihez vett játék.
Azt, hogy miért nem enged be nem tudom. Nem adtad kölcsön senkinek?
2/5 A kérdező kommentje:
nem csak megváltoztattam a jelszot (le is irtam) de az új jelszóval nem enged be
2017. márc. 4. 18:13
3/5 anonim válasza:
Jelszó emlékeztetőt nem lehet kérni az e-mail címedre?
4/5 CspCsj válasza:
írd be a jelszót a felhasználónév mezőbe hogy lásd (de persze ne így próbálj belépni) - volt, hogy átváltott angol billentyűzet-kiosztásra és pl. a Z-Y megcserélődött.
5/5 A kérdező kommentje:
2.válaszoló
rámentem hogy küldjön de csodák csodájára nem kaptam semmit
2017. márc. 4. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!