Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Levelezési problémám van....

Homo ludensz kérdése:

Levelezési problémám van. Tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Szolgáltatót váltottam s így megváltozott az emailcímem és a jelszavam. Mind a kettőt az új szolgáltatótól kaptam de az email cím nem fogadja el a kapott jelszót.

2017. ápr. 11. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
ha az ÚJ! helyesen begépelt!!! megváltozott e-mail címed és jelszavad nem fogadja el, telón hívd fel az ÚJ szolgáltatót, (általában van ingyenes elérhetőségük) és tőlük kérj segítséget. (a szerződésed készítsd elő, a számára, és ügyfélszámra szükség lesz!)
2017. ápr. 11. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de tegnap felhívtam s kaptam egy e-mail címet s hozzá egy jelszót. Nem működik,nem ismerik egymást. Ma újra felhívtam s kaptam megint egy másik jelszót,hát ugyan az a szituáció.
2017. ápr. 11. 16:41
 3/4 kovpet ***** válasza:

A felhasználónevet és a jelszót ne gépeld, hanem másold. Arra figyelj, hogy szóközt ne másolj be vele, sem elé, sem utána. A pontos beállításokat is olvasd el és úgy csináld, ahogy mondják. Szervernév, port, titkosítás, ilyesmi.

Ha így sem megy, akkor a pontos beállítások ismertetése mellett írd meg a hibaüzenetet a szolgáltatónak, pontos időponttal és az akkori publikus IP-ddel (whatismyip.com).

2017. ápr. 12. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:

sajnos, az Invitel-nél ez természetes.

évek óta küszködök hasonló gondal, de az Invitel-es elektronikus levelezéseimbe (2 is van) évek óta nem tudok belépni! (sokat nem vesztek vele, mert csak velük kapcsolatosan használnám)

A gmail.com-os email címemről próbáltam töbször felvenni velük a kapcsolatot, de a levél elmegy, válasz pedig nem érkezik.

a telefonos ügyfélszolgálatukkal meg, tele van a tök.., és padlás!

Javaslat, SOHA ne használj internetes szolgáltatótól kapott elektronikus levélcímet, ha nem szeretnél hasonló módon járni. (nem mellékesen, ha szolgáltatót váltasz, ezek a kapott címek úgy is megszűnnek, és ha rendszeresen használtad is, lehet értesíteni a levelező partnereid, hogy többet a megszűnt címen ne próbáljanak kapcsolatot keresni)

2017. ápr. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!