Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Invitelesek! Nektek is belassu...

Invitelesek! Nektek is belassul időről-időre a net?

Figyelt kérdés

30 Mbit/s -es (15Mbit/s garantált seb.) gyorsaságú Invitel internet szolgáltatásunk van. A gyors (min 10 megás) és stabil net a melómhoz elengedhetetlen, nélküle egy vasat sem keresek. Sajnos az utóbbi 2-3 hétben a net folyamatosan kb. 4-5 perces gyakorisággal is akár, de olykor csak fél óránként rendkívül belassul (2-3 de akár 0,5-1 megára)

Ez számomra rengeteg kiesés a melóból, a programom ugyanis ilyenkor nem tud megfelelően futni.

Okozhatja esetleg az a problémát, hogy a modem melletti szobában vagyok kénytelen dolgozni? (Bár feleségem is hasonló lassulásról számol be sokszor az okostelóján)

2017. márc. 25. 19:49
 1/2 A kérdező kommentje:

Látom akkor én vagyok csak ilyen "szerencsés"

Azóta sincs változás, és nem géppel / modemmellehet probléma mert a szobában ahol a modem van kifogástalan, egy szobával arrébb a szemem előtt ingadozik a jelerősség...

2017. ápr. 12. 21:01
 2/2 anonim válasza:
ugyan ez van nálunk is nem tölt be oldalakat vagy csak nagyon lassan persze közben a skype simán működik.Valami nagyon nincs rendben náluk mostanában.
2017. ápr. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!